Njoftime për shtyp

Njoftim - 27 Janar 2023
Shërbimi Informativ i Shtetit mirëpriti takimin mes krerëve të institucioneve informuese dhe ligjzbatuese në vend. (Kliko këtu)

Njoftim për shtyp - 5 Tetor 2022
Mbi vizitën e deputetëve të Komisionit për Sigurinë Kombëtare të Kuvendit të Shqipërisë dhe Komisionit për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes të Kuvendit të Kosovës (Kliko këtu)

Njoftim për shtyp - 24 Qershor 2022
Shërbimi Informativ i Shtetit publikon Raportin e katërt Publik. (Kliko këtu)

Njoftim për shtyp - 28 Maj 2022
Shërbimi Informativ i Shtetit shpreh keqardhjen për ndarjen nga jeta të ish-Presidentit të Republikës, z. Bujar Nishani. (Kliko këtu)

Njoftim për shtyp - 19 Prill 2022
Mbi raportimin e Drejtorit të SHISH, z. Helidon Bendo, në Komisionin e Sigurisë Kombëtare të Kuvendit të Shqipërisë (Kliko këtu)

Njoftim për shtyp - 12 Nëntor 2021
Shërbimi Informativ i Shtetit zhvillon ceremoninë e diplomimit dhe betimit të punonjësve të rinj. (Kliko këtu)

Njoftim për shtyp - 23 Gusht 2021
Shërbimi Informativ i Shtetit përmbledh punën e vitit 2020 në Raportin e tretë Publik.(Kliko këtu)

Njoftim për shtyp - 15 Qershor 2020
Shërbimi Informativ i Shtetit publikon Raportin e dytë Publik.(Kliko këtu)

Njoftim për shtyp - 4 Gusht 2019
Shërbimi Informativ i Shtetit lajmëron rezultatet e punës dhe publikon raportin e parë publik.(Kliko këtu)

Njoftim për shtyp - 3 Korrik 2019
Shërbimi Informativ i Shtetit ka kënaqësinë të njoftojë publikimin e faqes së tij të re në internet.(Kliko këtu)

Njoftim për shtyp - 9 Dhjetor 2018
Lajmi për publikimin e informacioneve sekrete të SHISH është i pavërtetë.(Kliko këtu)

Njoftim për shtyp - 30 Korrik 2018
Shërbimi Informativ i Shtetit shpreh shqetësimin e thellë për rastet e përsëritura të pasqyrimit në media të informacioneve apo të dhënave që pretendohet se u referohen dokumenteve të hartuara nga SHISH-i ndër vite.(Kliko këtu)

Mesazh për diplomatët e rinj - 14 Qershor 2018
Përfaqësues të Shërbimit Informativ të Shtetit morën pjesë në takimin informues me diplomatët e rinj të Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme.(Kliko këtu)

Njoftim për shtyp - 7 Qershor 2018
Shërbimi Informativ i Shtetit iu bashkua nismës së Kryqit të Kuq Shqiptar për dhurimin vullnetar të gjakut, nën moton: “Dhurimi vullnetar i gjakut - akt human dhe qytetar”.(Kliko këtu)

Njoftim për shtyp - 17 Maj 2018
Zëvendësdrejtori i Shërbimit Informativ të Shtetit, z.Helidon Bendo, mori pjesë në mbledhjen e Këshillit të Sigurisë Kombëtare, zhvilluar nën drejtimin e Presidentit të Republikës, SH.T.Z. Ilir Meta.(Kliko këtu)

Njoftim për shtyp - 13 Korrik 2015
Referuar trajtimit nga mediat të çështjes së kontakteve të Shërbimit Informativ Shtetëror me kompani që prodhojnë dhe ofrojnë produkte në fushën e sigurisë, sqarojmë se: (Kliko këtu)

Njoftim për shtyp - 1 Tetor 2014
Ditët e fundit Shërbimi Informativ Shtetëror (SHISH) edhe një herë tjetër është vënë në shënjestër të goditjeve të mediave të ndryshme, përmes deklarimit të të pavërtetave lidhur me aktivitetin e tij ligjor.(Kliko këtu)

Njoftim për shtyp - Prill 2014
Shërbimi Informativ Shtetëror shprehet tejet i shqetësuar për valën e spekullimeve mediatike e politike lidhur me një informacion të klasifikuar të këtij shërbimi, me të cilin po abuzohet në dëm të punës sonë e të interesit të vendit tonë përmes një publikimi të paligjshëm në media.(Kliko këtu)

Njoftim për shtyp - Shtator 2013
Ndjejmë detyrimin për të sqaruar opinionin publik, se janë bërë përpjekje të njëpasnjëshme nga disa media, me qëllim dëmtimin e veprimtarisë institucionale të Shërbimit Informativ të Shtetit, nëpërmjet informacioneve të sajuara, të gënjeshtërta dhe denigruese ndaj Drejtorit të SHISH. (Kliko këtu)