Njoftime për punësim

Njoftim për punësim - 15 Tetor 2021
Shërbimi Informativ i Shtetit kërkon të punësojë shtetas, të cilët pas konkurrimit do t’i nënshtrohen dhe një trajnimi. ...(Kliko këtu)

Njoftim për punësim - 21 Maj 2020
Shërbimi Informativ i Shtetit njofton të gjithë të interesuarit për punësim si inspektor terreni në SHISH se, rifillon procesi i grumbullimit të dokumentacionit ...(Kliko këtu)

Njoftim për shtyrje afati - 17 Mars 2020
Shërbimi Informativ i Shtetit, duke marrë shkas nga situata aktuale dhe në kuadër të masave të marra për parandalimin e përhapjes së këtij virusi COVID-19, njofton se ...(Kliko këtu)

Njoftim për punësim - 27 Shkurt 2020
Shërbimi Informativ i Shtetit kërkon të punësojë shtetas, të cilët pas konkurrimit do t’i nënshtrohen dhe një trajnimi. ...(Kliko këtu)

Njoftim për punësim - 18 Shkurt 2019
Shërbimi Informativ i Shtetit kërkon të punësojë shtetas, të cilët pas trajnimit, të jenë në dispozicion të SH.I.SH ...(Kliko këtu)

Njoftim për punësim - 12 Nëntor 2018
Shërbimi Informativ i Shtetit kërkon të punësojë shtetas, të cilët pas trajnimit, të jenë në dispozicion të SH.I.SH ...(Kliko këtu)

Njoftim për punësim - Shkurt 2017
Shërbimi Informativ i Shtetit kërkon të punësojë shtetas, të cilët pas trajnimit, të jenë në dispozicion të SH.I.SH ...(Kliko këtu)

Njoftim për punësim - Maj 2015
Shërbimi Informativ i Shtetit kërkon të punësojë shtetas, të cilët pas trajnimit, të jenë në dispozicion të SH.I.SH ...(Kliko këtu)

Njoftim për punësim - Shkurt 2013
Shërbimi Informativ i Shtetit kërkon të punësojë shtetas, të cilët pas trajnimit, të jenë në dispozicion të SH.I.SH ...(Kliko këtu)