Mesazhe të Drejtorit të SHISH

Mesazh i Drejtorit të SHISH Z.HELIDON BENDO - Dhjetor 2021
Të nderuar punonjës të Shërbimit Informativ të Shtetit,
Sot është një ditë e shënuar në kalendarin e Shërbimit Informativ të Shtetit. Pikërisht më 17 dhjetor, mbushen 109 vjet nga themelimi i strukturës së parë të shërbimit sekret të shtetit shqiptar.(Kliko këtu)

Mesazh i Drejtorit të SHISH Z.HELIDON BENDO - Dhjetor 2019
Të nderuar punonjës të Shërbimit Informativ të Shtetit,
Sot mbushen 107 vjet nga data e krijimit të Shërbimit Sekret të Shtetit Shqiptar. Duke përfituar nga ky rast, ju shpreh urimet dhe përshëndetjet më të ngrohta. (Kliko këtu)

Mesazh i Drejtorit të SHISH Z.HELIDON BENDO - Nëntor 2018
Të nderuar punonjës të Shërbimit Informativ të Shtetit,...(Kliko këtu)

Mesazh urimi i Drejtorit të SHISH Z.VISHO AJAZI LIKA - Dhjetor 2016
Të nderuar kolegë dhe kolege të SHISH,...(Kliko këtu)

Njoftim për Dekoratën e Artë të Shqiponjës akorduar me 4 korrrik 2016 nga Presidenti i Republikës për SHISH
Siç jeni në dijeni, të gjithë punonjësit e Shërbimit Informativ të Shtetit (SHISH),...(Kliko këtu)

Dekorimi i SHISH 4 korrik 2016, Fjala e Presidentit Nishani
Jemi mbledhur në këtë ceremoni të veçantë dhe kaq të rrallë për të nderuar Shërbimin Informativ të Shtetit,...(Kliko këtu)

Fjala e Drejtorit të SHISH në Presidencë me rastin e dekorimit të SHISH
Ju faleminderit për dekoratën e Artë të Shqiponjës,...(Kliko këtu)