Mediat për SHISH-in

Top Channel/ “Kina, vend jomiqësor”/ SHISH: Pekini dhe Moska sponsor të sulmeve kibernetike

...(Kliko këtu)

Tv Klan - SHISH: Dezinformim e propagandë nga kundërshtarët

...(Kliko këtu)

Raporti i SHISH: Si u shfrytëzua pandemia e Covid-19 nga kriminelë kibernetikë e agjentë të huaj, pati fushata agresive…! – 17 Gusht 2021– BalkanWeb

...(Kliko këtu)

SHISH:Si ndikoi Covid në siguri/Fushatë dezinformimi për të nxitur tensionet në Ballkan - 17 Gusht 2021 – Top Channel

...(Kliko këtu)

Exclusive - “Top secret”/Historia e Shërbimit Sekret Shqiptar - 27 Qershor 2021 – Top Channel

...(Kliko këtu)

SHISH publikon raportin per vitin 2018: Krimi, korrupsioni e terrorizmi kercenim – 8 gusht 2019 – News 24

...(Kliko këtu)

SHISH s’është më hermetik/ Publikon informacione për kundërzbulimin, terrorizmin dhe krimin – 19 korrik 2019 – Top Channel

...(Kliko këtu)